Nahlédněte do naší
kuchyně


Náš šéfkuchař Ondřej Růžička je zastáncem moderní gastronomie s důrazem na přímočarou a nepřikrášlovanou prezentaci surovin. Jeho cesta do La favority vedla přes řadu skvělých a inspirujících zastávek.

Několik let pracoval jako Sous Chef ve špičkové pražské restauraci Na Kopci oceněné Bib Gourmand. Zkušenosti nasbíral také v několika prestižních hotelech: Hotel NH Prague City, Hotel Mövenpick Prague.

 

Speciality šéfkuchaře

Pomalu pečená telecí pečeně v pepři, hráškové pyré, nakládaná šalotka, bylinková focaccia225,-
Karotkový krém, pečená karotka, marinovaná karotka, slunečnicová semínka, bylinkový olej120,-
Pohankové risotto, pečená karamelizovaná karotka s pistáciemi295,-
Krevety na červeném curry se zeleninou, chléb Naan495,-
Burger s trhaným vepřovým masem, křenová majonéza, steakové hranolky350,-
Králičí hřbet na smetaně, mandlová nádivka, jahodové brusinky350,-
Jehněčí roláda, ragú z oliv, pomeranče, máty a granátového jablka, fazolová rýže350,-
Tatarák La Favorita, cibulový chléb, salátek350,-
Čokoládový fondán, omáčka z bílé čokolády, karamelizované ořechy130,-

Zobrazit jídelní lístek

Netradiční jídla, netradiční restaurace


Moderní prostor s jemným historickým nádechem, kde je každý pokrm připravován a servírován na Váš stůl s láskou a precizností. Odlišit se, je pro nás stejně důležité, jako vaše spokojenost a proto si více, než 80% produktů vytváříme sami.

Rezervujte si stůl