Nahlédněte do naší
kuchyně


Náš šéfkuchař Ondřej Růžička je zastáncem moderní gastronomie s důrazem na přímočarou a nepřikrášlovanou prezentaci surovin. Jeho cesta do La favority vedla přes řadu skvělých a inspirujících zastávek.

Několik let pracoval jako Sous Chef ve špičkové pražské restauraci Na Kopci oceněné Bib Gourmand. Zkušenosti nasbíral také v několika prestižních hotelech: Hotel NH Prague City, Hotel Mövenpick Prague.

 

Speciality šéfkuchaře

Marinované kalamáry, vodní meloun, okurka, pomeranč, koriandr225,-
Milánská polévka se zeleninou, smaženými drštkami a parmezánem120,-
Pražma královská, ragú z brambor, cherry rajčat, oliv a granátového jablka, chimichuri omáčka485,-
Grilované chapadlo z kalamáry, zeleninový pilaf, omáčka romesco495,-
Kokosové risotto s limetkou, pečený kokos285,-
Burger s trhaným vepřovým masem & steakové hranolky(vepřové maso, salát, rajče, domácí nakládané okurky, křenová majonéza)345,-
Rolovaný vepřový bok s fíky a meruňkami, křenová kaše, pepřové škvarky350,-
Kachní prso, grilovaná zelenina, smažené bramborové krokety s bylinkami620,-
Kokosová tapioka, pečený marinovaný ananas, mangová zmrzlina130,-

Zobrazit jídelní lístek

Netradiční jídla, netradiční restaurace


Moderní prostor s jemným historickým nádechem, kde je každý pokrm připravován a servírován na Váš stůl s láskou a precizností. Odlišit se, je pro nás stejně důležité, jako vaše spokojenost a proto si více, než 80% produktů vytváříme sami.

Rezervujte si stůl